BESTANDELE

  • 50ml Olie
  • 2 Uie (Gekap)
  • 1 – 2 eetlepel Masala(Packo of soortgelyk)
  • 1 teelepel Gekneusde Knoffel
  • 1 teelepel Gekneusde Gemmer
  • 1 eetlepel Borrie (turmeric)
  • 2 Groen rissies (Met vurk gesteek of ringetjies) / Chilli (Opsioneel vir sussies)
  • 1,5 – 2 kg Skaap kookvleis of hoender stukke
  • Aromat
  • Peper
  • 2 blikkies ALL GOLD Indian Style ‘diced tomatoes’
  • 1 pakkie KNORR Fresh Ideas MILD DURBAN CURRY (Met 400ml water)
  • 750ml Water(as jy wil)

METODE

  • Braai 2 uie stadig in olie tot goud bruin.
  • Sodra die uie bruin is, gooi die masala, knoffel, gemmer, borrie en rissies in en haal van hitte af.
  • Terwyl die uie braai, Aromat en peper die vleis en braai in apparte pan to bruin.
  • Gooi die hele lot bymekaar, insluitende die ALL GOLD Indian style blikkies en die KNORR Mild Durban curry.
  • Prut stadig vir ‘n halfuur of langer. (Hoe langer hoe beter, Voeg water by soos benodig)
  • Bedien saam met rys, Basmati rys of pasta.